Verkstadsutrustning

När det pratas om verkstadsutrustning så är det vanligtvis ett samlingsnamn för alla verktyg som brukar finnas i en verkstad. Det kan vara allt ifrån en domkraft till bilen, utrustning för avfettning av fordon till traditionella verktygstavlor. Kort och gott de verktyg som du kan tänkas behöva i det dagliga arbetet.

Rätt verktyg till rätt pris

Vår strävan är att du ska kunna hitta det som du letar efter till din verkstad eller till ditt garage i vår butik. Vi har samlat ett sort sortiment med verktyg från välkända tillverkare inom branschen som vi själva vet tillverkar pålitliga produkter

På vår hemsida så ser du ett urval av våra produkter och bara en liten del av vårt totala sortiment. I vår butik har vi över 18 000 artiklar och vi strävar efter att kunna erbjuda verkstadsutrustning som passar varje ändamål.

 

VERKSTADSPRESS        diselverk      TC8140NF

AIRREXAIRREX 1  AIRREX 2

Dieselvärmare Airrex AH-300. 15kw med infravärme. Luktfri, cirka 2,5–3 bränsle per dygn. 17520:- ex.moms

Om du befinner dig i närheten av Sundsvall så kan du besöka vår butik och pröva på många av våra verktyg på plats. Har du frågor kring våra produkter eller vårt sortiment så kommer du i kontakt med oss antingen på telefonnummer 060-64 11 80 eller så kan du skicka in din fråga direkt via vårt kontaktformulär.