Festool


Festool Logo
Utrustade med den kompetens som endast 80 års erfarenhet kan uppbringa, en erfarenhet kombinerad med nyfikenhet och ett tekniskt kunnande som alltid syftat till att tänka framåt och uppåt, har Festool skaffat sig en stark ställning på marknaden som en av de mest pålitliga och högkvalitativa tillverkarna av elverktyg.

Resultaten, de tekniska framstegen och, framför allt, kundens önskemål och behov har alltid varit drivkraften i verksamheten, där andra tillverkare vilar på lagrarna utvecklas Festool ständigt utan att för ett ögonblick ge avkall på vare sig kvalitet eller kapacitet.

Festool tar ett helhetsgrepp vad gäller såväl elverktyg som det mesta som rör såväl den professionelle hantverkaren som den händige hemmafixaren. Exempelvis har dammsugaren som man tagit fram blivit ett uppskattat verkyg på många arbetsplatser, den gör dels rent, dels är den snabb och effektiv och framför allt så bidrar den till en bättre arbetsmiljö, något som Festool, som har en nära relation till, och vet att uppskatta, sina egna medarbetare vet vikten av.

Innovation och kvalitet

Likt få andra märken kan Festool erbjuda verktyg och utrustning som med rätta kan ses som investeringar. Något som många och nöjda kunder genom åren kan vittna om är den närmast osannolika hållfastheten och slitagetåligheten, att ett verktyg från Festool fortfarande är i bruk och i högsta grad presterar bättre än flertalet nya produkter är ingen ovanlighet. Kvalitet och långsiktighet är honnörsord för Festool vilket det är, eller borde vara, för alla näringsidkare med framförhållning.

Företaget framhåller med all rätt att Festool är lika mycket ett varumärke som det är en filosofi där kvalitet, utveckling, precision och skön design alla bidrar till det som som gjort Festool till ett av de mest hyllade märkena på marknaden. Sprunget ur en genuin hantverkstradition så besitter detta anrika företag en kunskap om vad yrkesmän behöver, inte bara i form av enskilda verktyg och oklanderlig kvalitet och prestanda utan även i form av systemtänk, organisation och medvetande om hur en arbetsplats funkar som helhet.

Nu kan du som kund hos oss leasa maskiner via Ikano Bank och det finns många fördelar med att leasa. Hela hyran är skattemässigt avdragsgill som driftkostnad, slipper avskrivningar,

man bibehåller sitt låneutrymme i banken, behöver inte belasta investeringsbudgeten mm.

Exempel på leasing: 1 skruvdragare DRC 18/4 + 1st sticksåg PS 300EQ + 1 st sänksåg TS 55 REBQ inkl skena. Kontanpris 12670:- ex.moms. Leasingkostnad 370:-/mån i 36 mån.

Restvärde 633:- ex.moms. Välkommen in till oss så berättar vi mera.

Vill du veta mer om vilka elverktyg från Festool som vi erbjuder och hur vi kan hjälpa dig? Ring oss på 060-64 11 80 eller skicka in din fråga via vårt kontaktformulär.

KAPEX 60 564541  VACUMPUMPTS 55 BASICROTEX 150PSC 420564532563001CTL 36LE CTMCS50 497851RG 130OF 1010MFT BORD  ALL IN KLUSIVE

FESTOOL SOMMAR 2013

Festools broschyrer.

  Klicka på bilden.