Facom


Facom Logo

Med nittio års erfarenhet i ryggen har Facom byggt upp en solid position på marknaden som en av Europas ledande tillverkare av handverktyg och allt som yrkesmannen och hantverkaren kan tänkas behöva.

Även på den stora och stadigt växande ”gör det själv” – marknaden har Facom skördat stora framgångar på grund av sin höga kvalitet och imponerande kapacitet. En del i framgången kan tillskrivas det breda sortimentet, Facom tillhandahåller alltifrån standardverktyg så som skruvmejslar, hammare och skiftnycklar till automatiserade högteknologiska produkter, anpassade för industrin.

En redan från starten stark ställning har under snart ett helt sekel kunnat förse den europeiska marknaden med de verktyg den behövt. Den ansvarstagande hantverkaren vet att tid är pengar, han vet att stryktålighet, precision och prestanda är avgörande.

Facom verktygslåda

Bra framförhållning och en långsiktig syn på sin verksamhet kräver hållbara och kvalitetssäkra verktyg. Detta är en självklarhet för både säljare och leverantör och Facom har en nära och kontinuerlig relation med sina många kunder och återförsäljare.

Prestanda, innovation och säkerhet är ledord för Facoms verksamhet. Att den som använder sig av verktyg från Facom ska kunna känna att man använder sig av ett starkt, tåligt och varaktigt verktyg är en självklarhet.

Under nästan ett helt århundrade har verksamheten gått hand i hand med den tekniska utvecklingen och det faktum att man idag är marknadsledande torde bevisa att produkter från Facom är något man kan räkna med i alla lägen. Att Facom är en pålitlig aktör på marknaden.

Ett märke att lita på

Som få andra är Facom synonymt med högsta kvalitet. Något som mängder av kunder, återförsäljare och andra som använt sig av dessa produkter det senaste århundradet kan skriva under på. Ett bra verktyg presterar men i Facoms fall kan produkter härifrån med rätta även talas om som investeringar.

För den som vet vad ett bra verktyg är värt, för den som vet att tid är pengar, som vet att långsiktighet är grunden för en fungerande verksamhet så är Facom det självklara valet.

 

Vill du veta mer om vilka produkter från Facom som vi erbjuder och hur vi kan hjälpa dig? Ring oss på 060-64 11 80 eller skicka in din fråga via vårt kontaktformulär.